WiiU ombouwen Breda – Harde schijf voor de Wii inclusief garantie.

Het softwarematig aanpassen van gameconsoles is in Nederland toegestaan en is geen illegale handeling. Er wordt geen gepatenteerde software aangepast en er wordt ook op geen enkele andere manier inbreuk op patenten gemaakt. De software wordt naast de reguliere software geïnstalleerd om opensource (homebrew) software te kunnen installeren.

Het is in Nederland volgens de auteurswet artikel 32a, verboden om kopieën van software en of games in bezit te hebben waarvan het origineel of een licentie daarvan niet in bezit is. Het doel van het ombouwen van een gameconsole is dan ook om back-ups te kunnen spelen van spellen die origineel in je bezit zijn of waarvan de licentie in je bezit is en het kunnen installeren van homebrew software. Bij het ombouwen van je Wii door Wii Ombouw Breda verklaar je dat je geen spellen zult spelen waarvan je het origineel niet in bezit hebt of waarvan je geen licentie bezit.

Wii Ombouw Breda is op geen enkele manier aansprakelijk als je toch kopieën speelt van spellen waarvan je het origineel niet in bezit hebt of waar je geen licentie van in bezit hebt. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor.

Als er op deze website over back-up wordt gesproken wordt daarmee bedoeld, een back-up waarvan het originele exemplaar in je bezit is of een licentie daarvan in je bezit is.